Amb la música, fem escola!

Bromera música llança una campanya per a reivindicar el paper de la música a l’escola. L’objectiu és fer visible la importància de la música a l’escola com una assignatura cabdal en el creixement emocional i intel·lectual del nostre alumnat.

 El títol de la campanya és Amb la música, fem escola i hem comptat amb l’il·lustrador Joan Turu per a l’elaboració d’un pòster que hem fet arribar a totes les escoles valencianes. El que pretenem és mobilitzar el professorat a publicar la iniciativa a través de les  Xarxes Socials que (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube…).  Et demanem que ens faces arribar imatges o vídeos del teu alumnat amb el pòster o amb el lema de la campanya. Entre tots els participants, sortejarem un concert d’Albert Bertomeu (El pirata Pataxula i Marcel el Macià) per a tota l’escola!

Només has de tenir en compte que:

1. Has d’utilitzar l’etiqueta #viulamúsica i mencionar-nos (@bromera).

2. Caldrà que estigues subscrit a la base de dades de Bromera. Pots fer-ho ràpidament accedint a renovar.bromera.com. 

3. Podeu participar fins al 31 de gener de 2018.

Anima’t a participar. Amb la música, fem escola!