#emquedeacasa Hem obert les aplicacions digitals!

Bromera obri tots els seus materials educatius i els posa a disposició de professorat i alumnat

Edicions Bromera, amb motiu de la quarantena sanitària per la pandèmia del coronavirus, ha decidit posar a disposició del professorat i l’alumnat els seus recursos digitals acadèmics online de manera totalment gratuïta. Així, obrim les nostres aplicacionss digitals allotjats  amb l’objectiu de facilitar al professorat, les famílies i l’alumnat, un banc de recursos i continguts perquè els xiquets i les xiquetes puguen seguir aprenent des de casa.

Amb aquesta iniciativa, Bromera mostra la seua voluntat d’ajudar a la comunitat educativa a enfrontar-se a un repte social important: continuar amb la formació des de casa, aportant la màxima normalitat possible en una situació extraordinària i sense precedents.

Seguiu atentament les instruccions, segons el projecte siga Andantino, Preludi o Siringa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.