Reivindica el #8M amb música!

Arriba el 8M i des de Bromera et proposem utilitzar la música i l’expressió corporal com a eina reivindicativa aquest mes de març. Us reptem a ballar amb nosaltres la cançó «Te’n podria dir mil» seguint aquesta coreografia que ens ha preparat Santi Serratosa. Per a participar-hi cal que us graveu amb el vostre alumnat ballant un trosset o tota la cançó i pugeu el vídeo a les vostres xarxes socials.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 621f57850a4871075c7bd167.jpg

Com pots participar-hi?

Per a participar en el repte podeu fer la coreografia completa o un dels tresritmes. Teniu tot el mes de març per a dur-ho a terme. Al vostre ritme! Després, haureu de gravar un vídeo final i compartir-lo en qualsevol de les vostres xarxes socials. És important que ens hi etiqueteu quan el pugeu a les vostres xarxes i que hi utilitzeu l’etiqueta #Repte8MBromera. El vídeo amb més m’agrada serà el guanyador del repte que s’anunciarà el proper 4 d’abril.

Què pots guanyar?

El centre guanyador del repte rebrà un lot de llibres sobre coeducació per al seu alumnat i una sessió de percussió corporal amb Enric Pizà, músic i docent de referència en aquest àmbit.

Enric Pizà és un dels percussionistes corporals actuals més importants del nostre país. Forma part de l’equip docent del Festival Internacional de Percussió PercuFes i és professor de percussió, llenguatge musical, body music, batucada i percussió creativa.

Te’n podria dir mil (Videoclip Oficial)
Tutorial per a preparar la coreografia