Creativitat musical

Coneix el material que hem elaborat per a l’assignatura de Creativitat Musical. Es tracta d’una assignatura optativa que s’impartirà en tercer de l’ESO i que pretén consolidar els coneixements musicals de l’alumnat adquirits en nivells anteriors.

Creativitat Musical pretén desenvolupar la percepció i l’expressió musical de l’alumnat a través de l’exploració i l’experimentació i busca fomentar els processos creatius en connexió amb altres llenguatges artístics.

Quadre de continguts de Creativitat Musical

A Bromera, el material elaborat conté un total de 8 reptes a través dels quals l’alumnat podrà treballar la matèria de Creativitat Musical. A continuació vos deixem el quadre de continguts, on podreu veure quina és la situació d’aprenentatge de cada repte, els elements treballats i els sabers bàsics.

Així són els reptes

A més, vos deixem el repte sis. Així, podreu veure com funcionen els reptes, com estan estructurats i la manera de treballar-los amb l’alumnat. Com podreu observar, cada repte va acompanyat de videotutorials on s’explica el funcionament de les aplicacions utilitzades.