Un calendari musical? En vull tres!

Imagina convertir un calendari en una ferramenta de gran utilitat per a l’aula de música. Un calendari amb:

  • Efemèrides musicals marcades i explicades.
  • Codis QR amb contingut digital.
  • Un disseny d’allò més colorit, amb instruments i motius digitals.

El calendari, creat per Anna Alfonso Marzo, és ideal per a penjar a les classes de música i animar a l’alumnat a què, mes rere mes, l’investigue. I saps què és el millor? Que te’l pots descarregar gratuïtament!

Vols saber com fer-ho? Ací et deixem l’enllaç al formulari de descàrrega.

Calendari Musical 2023

¿Encara no coneixes l’Espai d’Atenció al Professorat?

El Servei d’Atenció al Professorat de Bromera et permet rebre i accedir als recursos de suport didàctic que elabora el nostre equip. A més rebràs informació puntual sobre sessions de formació al professorat gratuïtes i d’activitats pensades per al teu alumnat. Si utilitzes els nostres llibres de text, tindràs accés al portal on trobaràs tot el material complementari.

Aprofita tots els beneficis de la subscripció al nostre Servei d’Atenció al Professorat de Bromera.