Eres docent de música? Tenim una formació gratuïta per a tu!

Si estàs llegint aquest blog, és molt probable que sigues docent de música. Sent així, ens congratula informar-te que tenim una molt bona notícia! Es tracta de la formació gratuïta «Amb la música fem escola».

INSCRIPCIONS ACÍ!

Amb la música fem escola!

La formació va dirigida al professorat de música de primària i de l’ESO i tindrà lloc l’11 de març, de 10 a 14 hores al Museu de la Universitat d’Alacant. La formació és gratuïta! I les places limitades!

Què aprendrem?

La percussió corporal, un dels reptes més apassionants que proposa «Música en moviment». L’objectiu és que l’alumnat s’endinse en el llenguatge musical gràcies a la percussió corporal, la qual s’utilitzarà com a recurs pedagògic sota la direcció dels millors percussionistes corporals del moment.

On puc inscriure’m?

Just ací! Et deixem l’enllaç. Places limitades.

Qui la imparteix?

Santi Serratosa i Enric Pizà, dos músics amb una gran experiència. Vols conéixer-los millor? Segueix llegint!

Santi Serratosa, professor de bateria durant quasi dues dècades. Actualment, imparteix cursos i tallers de percussió corporal per tot el país, a Europa, Brasil i Xile. Fa servir la seua pròpia metodologia: el mètode SSM. També forma part de l’equip docent del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. Actualment, forma part dels grups Astrio i Gossos, reconeguts en l’àmbit estatal, i dirigeix l’SSM BigHand (big bang de percussió corporal).

Enric Pizà compagina els seus estudis de percussió amb cursos de perfeccionament. Comparteix escenari amb música i agrupacions com J. L. Quintana «Changuito», Escola de Samba de Mangueira, Mestre Memeo o Peter Sadlo.

Forma part de l’equip docent del Festival Internacional de Percussió PercuFest i participa en algunes formacions musicals d’estils com el jazz, la música ètnica o la música clàssica. És professor de percussió, llenguatge musical, body music, batucada i percussió creativa.

Conéixes el nostre Espai d’Atenció al Professorat?

Es tracta d’un espai per als docents on podràs trobar recursos, propostes didàctiques i materials per a l’aula. Aprofita per a donar-te d’alta o renovar la teua subscripció!