Recursos per a celebrar Nadal

Libre, como el sol cuando amanece yo soy libre, como el mar…


Vinga, volem sinceritat: de segur que has començat a llegir l’entrada i el teu cap ha decidit deixar de llegir i començar a cantar.


Hi ha clàssics de la música que tothom coneix, com el tema Libre del gran Nino Bravo, però res com una bona nadala per a activar eixe mecanisme al nostre cap i començar a fer música sense quasi ni adonar-nos.
La música, la tradició i el folklore poden arribar a tindre un poder increïble sobre nosaltres. No t’ho creus? Anem a fer la prova:


Pastorets i pastoretes, feu-me llenya, que tinc fred. No me la feu d’argelagues, feu-me-la de romeret.


Què? Ho has llegit o ho has cantat? T’ha vingut alguna persona a la ment? Han començat a brollar els teus records?

Pastorets i pastoretes. Cançons valencianes de Nadal.

Si busques un llibre amb nadales, que siga sinònim de festa i alegria, de tradició i de retrobades amb la família i els amics, no busques més.

Pastorets i pastoretes és un llibre-CD amb catorze cançons populars de les nostres comarques, versionades pel grup de música Urbàlia Rurana. A més, conté un fum d’il·lustracions precioses creades per Fran Parreño que despertaran les emocions de xicotets i grans.

Vols saber més del llibre? Et deixem un fragment perquè pugues fer-te una idea de tota la màgia que contenen les seues pàgines. A més, Alícia Boscà ens fa una recomanació i ens parla de l’emoció que es desperta quan escoltes les nadales.

Més recursos musicals per a les teues classes

Si eres docent, tenim la solució perfecta per a aconseguir material per a les teues classes. Es tracta de la plataforma d’Atenció a la diversitat: un banc de recursos d’ampliació i reforç per a l’alumnat.
En matèria de música podràs trobar contingut molt divers com partitures, musicogrames, audicions, jocs i gamificacions. També, recursos per a aprendre llenguatge musical i treballar els contextos musicals.
Els recursos es poden organitzar i buscar per cursos, matèries, contingut, tipologia i dificultat.
Si vols saber més sobre esta plataforma i com utilitzar-la, et deixem ací un vídeo amb les instruccions.